Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
Titel

Raisa - Tussen hoop en vrees

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9024517761

Uitgever

Luitingh ~ Sijthoff

Prijs

0,95(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1991, 3e druk, paperback, zeer goede staat, 199 blz.

Meer info
De magische begrippen perestrojka en glasnost brachten een ware omwenteling in de Sovjetunie teweeg. Hoe Michail Gorbatsjov zelf tegenover de snel veranderende wereld stond, was te lezen in het veelbesproken boek Perestrojka .

Na lang aarzelen besloot ook Raisa Gorbatsjov, zijn vrouw en rechterhand, haar persoonlijke gedachten en gevoelens aan het papier toe te vertrouwen. Spontaan en onbevangen reageert ze op de wereld die haar omringt. In levendige bewoordingen geeft ze een beeld van haar jeugd in Siberië, haar studiejaren aan de universiteit van Moskou en haar eerste ontmoeting met Michail Gorbatsjov. Zonder omhaal of opsmuk vertelt ze over het dagelijkse leven in de Sovjetunie, de rol van de vrouw in een door schaarste getekende maatschappij en haar functie als First Lady. Zij doet verslag van haar ontmoetingen met Barbara Bush en Margaret Tatcher, met François Mitterrand en Helmut Kohl. Zonder een blad voor de mond te nemen geeft zij een oordeel over de politiek van haar man en de internationale verhoudingen.
Afbeeldingen
Gorbatsjov, Raisa - Raisa - Tussen hoop en vrees
anubis Varennes sur Amance

Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling verstuurd worden.
De boeken worden vanuit Frankrijk verstuurd. HEEFT U BINNEN 2 DAGEN GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX, WANT HELAAS KOMT ONZE MAIL SOMS DAARIN TERECHT.

Nieuwste boeken vananubis

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren