Titel

Aanpakken!

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789085641384

Uitgever

Areopagus / The House of Books

Prijs

0,65(Excl. verzendkosten)

Beschikbaar

4 exemplaren

Bijzonderheden

2006, 1e druk, hardcover met gave so, in uitstekende staat, 351 pag.

Meer info
Samantha Sweeting is een jonge topadvocate in Londen. Ze werkt keihard en vindt het heerlijk als de adrenaline door haar slanke lijf jaagt. Tot ze op een dag een enorme fout maakt.... zo enorm dat haar hele carrière op het spel staat. In paniek ontvlucht Sam haar kantoor, stapt op de eerste de beste trein en belandt ergens op het Engelse platteland. Ze klopt aan bij een grote villa, waar ze wordt versleten voor de nieuwe huishoudster. De heer en mevrouw Geiger hebben geen idee dat ze een advocate met een IQ van 158 in huis hebben gehaald. En Samantha heeft geen idee hoe ze de wasmachine moet aanzetten, ze krijgt de strijkplank niet eens uitgeklapt. En die #@%# oven werkt ook al niet mee. Maar Sam bijt nog liever haar tong af dan de aantrekkelijke bemodderde tuinman Nathaniel om hulp te vragen bij het bereiden van haar eerste cordon bleu maaltijd. Zal Samantha ooit nog terugkeren naar Londen? En zo ja, wil ze haar oude leven dan terug? Hoe staat het eigenlijk met haar emotionele huishouding?
Afbeeldingen
Kinsella, Sophie - Aanpakken!
anubis Varennes sur Amance

Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling verstuurd worden.
De boeken worden vanuit Frankrijk verstuurd. HEEFT U BINNEN 2 DAGEN GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX, WANT HELAAS KOMT ONZE MAIL SOMS DAARIN TERECHT.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel anubis.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met anubis
  • Na uw bestelling ontvangen u en anubis een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van anubis vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • anubis kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren