Titel

Prinses in de spotlights

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9050006248

Uitgever

Vassallucci

Prijs

4,00

Bijzonderheden

2002;

Meer info
Prinses in de spotlights, het tweede deel van de serie gaat verder waar deel één ophield en vertelt over Mia's relatie met haar verknipte grootmoeder, haar eerste televisie-optreden en haar hopeloze affaire met de broer van haar beste vriendin Lilly... Mia Thermopolis heeft het helemaal gehad met haar 'prinsessenlessen', ook wel bekend als martellessen: 'Wie kan het wat schelen hoe ik mijn vork gebruik om vis te eten? Hoe ik moet zitten zonder dat mijn rok kreukt of hoe ik ''dankuwel'' in het Swahili zeg?'
De dagboeken van prinses Mia zijn razend populair in Engeland en Amerika. Dagboek van een prinses werd in Nederland al drie maal herdrukt. The Princess Diaries is verfilmd door Disney, geproduceerd door Whitney Houston en geregisseerd door Gary Marshall (Runaway Bride, Pretty Woman). Deze verfilming stond maandenlang in de toptien van best bezochte films in Nederland.
Afbeeldingen
Cabot, Meggin Patricia - Prinses in de spotlights
Vijolas Boek Huizen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Vijolas Boek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Vijolas Boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Vijolas Boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Vijolas Boek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Vijolas Boek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren