Titel

Jong Holland. Tijdschrift voor moderne kunst en vormgeving na 1850. Register op de jaargangen 1 t/m 5 (1985-1989), doorzoekbaar op auteurs, personen en zaken.

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

St. Jong Holland

Prijs

10,00

Bijzonderheden

12 pag.; Goede staat

Afbeeldingen
 - Jong Holland. Tijdschrift voor moderne kunst en vormgeving na 1850. Register op de jaargangen 1 t/m 5 (1985-1989), doorzoekbaar op auteurs, personen en zaken.
Thomson Den Haag

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Thomson.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Thomson
  • Na uw bestelling ontvangen u en Thomson een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Thomson vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Thomson kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren