Titel

Kinderen en de dood.

Schrijver
ISBN

9789026306457

Uitgever

Ambo

Prijs

6,00

Bijzonderheden

1984, 2e druk, paperback, 221 blz. zeer goed exemplaar

Meer info
Elisabeth Kübler-Ross schreef dit boek vooral voor ouders van een ongeneeslijk ziek kind. Gebruik makend van brieven die veel van die ouders haar hebben gestuurd, biedt zij troost en bemoediging. Daarnaast geeft zij praktische adviezen. Zo vertelt zij hoe belangrijk het is dat het kind de laatste dagen van zijn leven thuis doorbrengt. Volgens Kübler-Ross weten stervende kinderen (niet altijd bewust) wat er met hen aan de hand is en zullen zij er op een bepaald moment over willen praten. Daarom moeten zij de gelegenheid krijgen hun natuurlijke angst te uiten, zowel mondeling als in tekeningen, briefjes enz.
Het boek maakt duidelijk hoe het onvermijdelijke draaglijk kan worden gemaakt. Hoe in de laatste dagen het bezoek kan worden geregeld en hoe de andere kinderen in het gezin bij de zorg voor de zieke kunnen worden betrokken. Hoe ieder op zijn eigen wijze afscheid kan nemen en hoe de dood van het kind te verwerken is. Mevrouw Kübler-Ross richt zich heel in het bijzonder tot ouders van kinderen die plotseling om het leven zijn gekomen, door een misdrijf of een ongeval of doordat zij zelf hun leven hebben beëindigd. Ook nu zegt zij: Kinderen die de dood hebben leren kennen, zijn onze beste leermeesters inzake het leven.
Afbeeldingen
Kübler-Ross, Elisabeth - Kinderen en de dood.
J.M. v/d Meer Alphen aan den Rijn

GEEN REACTIE ONTVANGEN: CONTROLEER UW SPAMBOX.
Goed verpakt en snel geleverd. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Bij bestelling van meerdere boeken wordt verzending gecombineerd en betaalt u maximaal 5.95 euro (binnen Nederland )
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.95 euro bedragen.
Verzending vindt plaats met postnl voor pakketpost kan soms voor DHL of DPD worden gekozen.
Is het verzendadres niet in Nederland, België of Duitsland dan is het minimum bestelbedrag € 15,-

Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.

Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel J.M. v/d Meer.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren