Titel

Hermann Hesse Jubiläumsausgabe: Die Romane und die Gro??en Erzählungen in acht Bänden zum hundertsten Geburtstag des Dichters im Suhrkamp Verlag

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Suhrkamp

Prijs

50,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1986, Zeldzame uitgave, 8 boeken in kartonnen doos. Boeken prima staat, doosje wat beschadigingen. Opdracht voorblad eerste boekje: Camenzind Unterm Rad

Meer info
Het begin Gouda

Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten. De Post.nl kosten voor een pakket kunnen oplopen tot ruim 6 euro, voor Belgie zelfs ruim 11 euro. Denkt u daar aan bij uw bestelling!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Het begin.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Het begin
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het begin een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het begin vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Het begin kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10300 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren