Titel

Portret van een huweljjk; vert. (uit het Engels) door Gerardine Franken. - Vert. van: Portrait of a marriage. - 1973.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789023423430

Uitgever

De Bezige Bij (BB Pocket; no. 39)

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1987/3e dr./270 p./fotokatern/pocket

Meer info
In 1962 vond Nigel Nicolson in de nagelaten bezittingen van zijn moeder, Vita Sackville-West, een afgesloten valies. De inhoud bleek te bestaan uit een autobiografisch manuscript, daterend uit 1920-21. Nicolson was toen vier jaar. Ruim veertig jaar later las hij het verslag van zijn moeders gepassioneerde liefdesverhouding met Violet Trefusius. Tien jaar later, toen ook de andere betrokkenen waren overleden, besloot Nigel Nicolson het gevonden manuscript te gebruiken als basis voor een geschreven portret van het huwelijk van zijn ouders, de schrijver en diplomaat Harold Nicolson en Vita Sackville-West, erfgename van een van Engelands fraaiste landgoederen, schrijfster, tuinierster, moeder van twee kinderen, minnaar en minares tegelijk van Violet Trefusis, vriendin van Virginia Woolf ('Orlando').

'Portret van een huwelijk' bestaat uit vijf delen. Twee delen zijn een woordelijke weergave van Vita Sackville-West's autobiografie. De overige drie delen bevatten het commentaar van Nigel Nicolson op de autobiografie - aangevuld met essentiële gegevens uit dagboeken en brieven - en een rechtvaardiging van het boek.
GOED VERKEERD Utrecht

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel GOED VERKEERD.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren