Titel

Situationeel Leiding Geven . ( Een op de praktijk gericht model om flexibel te kunnen inspelen op wisselende omstandigheden . ) Woody Allen heeft eens gezegd dat 'succes hebben in het leven voor 20 procent te danken is aan goede timing en voor -

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789025403751

Uitgever

Business Bibliotheek . Contact .

Prijs

35,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

gebonden met omslag harde kaft nieuw nog ingeseald ongeopend - 1417 - ? e dr 19?? - 144 p - 270 gr

Meer info
- 80 procent aan je gezicht laten zien'. Mensen met een leidinggevende functie zullen er over het algemeen wel voor zorgen dat ze gezien worden, maar om als leider succes te hebben is méér nodig dan pure aanwezigheid. Leiding geven is het bekwaam toepassen van beproefde concepten, in combinatie met de kunst goed te timen, om mensen zover te krijgen dat ze hun taak doeltreffend uitvoeren.
Dit boek wil de lezer in de gelegenheid stellen die bekwaamheden te ontwikkelen. Situationeel leiding geven heeft de vorm van een verslag van een manager die genoodzaakt is resultaten te boeken, ondergeschikten te scholen en een bijdrage te leveren aan het succes van de onderneming. Spelenderwijs wordt de lezer vertrouwd gemaakt met een model voor het uitstippelen van strategieën om met succes het hoofd te kunnen bieden aan allerlei problemen waarmee leidinggevende functionarissen worden geconfronteerd. Het model situationeel leiding geven is niet alleen voor managers een uitstekend hulpmiddel: iedereen die zich beroepshalve of privé bezighoudt met het beïnvloeden en veranderen van mensen (opvoeders, ouders, leerkrachten, psychotheraputen, geestelijken, enz.) kan ermee werken. Ook werknemers, de mensen die leiding ontvangen, kunnen er hun voordeel mee doen.


Aan de hand van een tweedimensionaal praktijkgericht en dynamisch model behandelt de auteur, pedagoog en adviseur voor leiderschapsaspecten, in de vorm van een gesprek (met een toelichting van een situationeel leider met zijn directeur) het adequate gedrag van een leider in wisselende situaties. Voornamelijk het competentieniveau van de medewerker, de mate van bekwaamheid en zelfvertrouwen bepalen de mate van sturing en ondersteuning van de leider, die te verdelen is in vier stijlen, gekarakteriseerd door de termen instrueren, overtuigen, overleggen en delegeren. De gestructureerde, overzichtelijke opbouw, de brede marges en illustraties van het model en het grote lettertype verhogen de leesbaarheid. De geschetste combinatie van leiderschapsstijlen is een nieuwe visie op leidinggeven en bedoeld voor een ieder, die zich bezighoudt met het continuproces van beinvloeden en veranderen van mensen.
Afbeeldingen
Hersey , Dr . Paul . [ 9789025403751 ]  1417 - Situationeel  Leiding  Geven . ( Een op de praktijk gericht model om flexibel te kunnen inspelen op wisselende omstandigheden . ) Woody Allen heeft eens gezegd dat 'succes hebben in het leven voor 20 procent te danken is aan goede timing en voor -
Hersey , Dr . Paul . [ 9789025403751 ]  1417 - Situationeel  Leiding  Geven . ( Een op de praktijk gericht model om flexibel te kunnen inspelen op wisselende omstandigheden . ) Woody Allen heeft eens gezegd dat 'succes hebben in het leven voor 20 procent te danken is aan goede timing en voor -
DE ESOTERIER Amstelveen

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel DE ESOTERIER.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Nieuwste boeken vanDE ESOTERIER

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren