Titel

Oma Keasberry 's Indische Keukengeheimen . ( Dit zeer eenvoudig uitgevoerde boekje bevat een keur aan Indische recepten, variërend van vlees-, vis-, kip-, ei- en groentegerechten, met bij- en nagerechten. -

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789023003816

Uitgever

Becht , Bloemendaal . ( Alleen staat er wel een opdrachtje in van Floor . )

Prijs

70,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

paperback in zeer nette staat - 3422 - 5e dr 1980 - 120 p - 170 gr -

Meer info
- Het eindigt met een verklarende woordenlijst van zowel Indische kruiden als de Indische benaming van gerechten. Vanaf het eind van de jaren vijftig was 'Oma' Keasberry jarenlang een begrip in de culinaire wereld van Amsterdam: zij bracht het Indische eten naar de hoofdstad. Nadat zij tien jaar lang zelf in de keuken had gestaan, trad ze meer dan vijfentwintig jaar op als gastvrouw in haar restaurant Djokja, waar ze de kwaliteit van alle gerechten zorgvuldig controleerde. Jarenlang hadden haar gasten om haar recepten gesmeekt. Zij wilden zelf datgene bereiden dat ze met zoveel smaak bij Oma genuttigd hadden.

Met Oma Keasberry's Indische keukengeheimen bij de hand is het niet moeilijk een smakelijk Indisch gerecht te koken.
Afbeeldingen
Keasberry , Oma . [ isbn 9789023003816 ] 3422 - Oma  Keasberry 's  Indische  Keukengeheimen . ( Dit zeer eenvoudig uitgevoerde boekje bevat een keur aan Indische recepten, variërend van vlees-, vis-, kip-, ei- en groentegerechten, met bij- en nagerechten. -
Keasberry , Oma . [ isbn 9789023003816 ] 3422 - Oma  Keasberry 's  Indische  Keukengeheimen . ( Dit zeer eenvoudig uitgevoerde boekje bevat een keur aan Indische recepten, variërend van vlees-, vis-, kip-, ei- en groentegerechten, met bij- en nagerechten. -
DE ESOTERIER Amstelveen

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel DE ESOTERIER.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Nieuwste boeken vanDE ESOTERIER

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren