Titel

Zen en de Kunst van Modern Oosters Koken . ( Een spirituele benadering van koken . ) Met een inleiding van Edward Espe Brown . ( In ZEN en de kunst van modern oosters koken geeft Deng Ming-Dao een helder overzicht van de beginselen van zen -

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789024604999

Uitgever

Bosch & Keuning , Baarn .

Prijs

20,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Gebonden in als nieuwe staat met harde kaft - 2219 - 1e dr 1999 - 160 p - 840 gr - 23,5 x 23,7 cm

Meer info
- een filosofie die steeds meer in de belangstelling staat - en combineert dit met een verzameling ongewone, heerlijke recepten van zenmeesters en bekende chefkoks. De visuele essentie van zen wordt in dit boek verbeeld door de schitterende foto's van Jess Koppel, die de recepten op elegante wijze begeleiden. ZEN en de kunst van modern oosters koken omvat honderd recepten in de zentraditie, zoals klassieke Vijfkleuren roerbak en Shii-take-dashi, maar ook creatieve en exotische oost-west-recepten van chefkok Arnold Wong, zoals Gazpacho met gember en mango, Pikante roergebakken kousenband en Mosselen met sake. De historische kaiseki-ceremonie wordt beschreven aan de hand van seizoenmenu's, met verrukkelijke gerechten als Misosoep met lotuswortel, Gegrilleerde portobello's en Krab met witte-radijsspruiten. Dit boek is echter meer dan een verzameling recepten, het is de sleutel tot een nieuwe stijl van leven
Afbeeldingen
Ming - Dao , Deng . [ isbn 9789024604999 ] 2219 - Zen  en  de  Kunst  van  Modern  Oosters  Koken . ( Een spirituele benadering van koken . ) Met een inleiding van Edward Espe Brown .  (  In ZEN en de kunst van modern oosters koken geeft Deng Ming-Dao een helder overzicht van de beginselen van zen -
DE ESOTERIER Amstelveen

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel DE ESOTERIER.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Nieuwste boeken vanDE ESOTERIER

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren