Titel

Vitaminen en Mineralen . Deel I . ( Spiegels van de ziel . ) Dit boek bevat het meest complete overzicht van de betekenis en de uitwerking van vitaminen en mineralen in het lichaam. Geheel nieuw en zeer aantrekkelijk is in dit boek dat de -

Schrijver
ISBN

9789069634593

Uitgever

Altemira .

Prijs

60,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

genaaide paperback in als nieuwe staat - 4723 - 1e dr 2000 - 499 p - 1040 gr - 17x24 cm - 4,5 cm dik

Meer info
- werking van deze stoffen op de psychische gesteldheid van de mens is blootgelegd. Duidelijk en herkenbaar worden de verbanden weergegeven tussen de psychologische gesteldheid van de mens en lichamelijke ziekteverschijnselen. Daarbij worden de mogelijke tekorten aan vitale stoffen met elkaar in verband gebracht. Dit geeft de lezer de mogelijkheid tot een ruimer begrip te komen van oorzaken van ziekte en tevens worden er mogelijkheden aangedragen tot het vinden van oplossingen waarbij de gehele mens centraal staan. De verdiepende inzichten in dit boek zijn een wegwijzer naar oplossingen waarbij de mens en zijn ontwikkelingsweg altijd centraal staat. De twee Nederlandse paranormale genezers die dit werk samenstelden, hebben geput uit een jarenlange praktijkervaring. Hun research voor dit boek is gebaseerd op de vele ontmoetingen met de zieke mens in geestelijk en/of lichamelijk opzicht. De vitaminen en mineralen zijn in dit boek paarsgewijs beschreven als manifestaties van yin en yang en brengen ons op deze manier in contact met het zoeken naar evenwicht tussen lichaam en geest. Dit boek is een waardevolle bron voor allen die zich bezighouden niet gezondheid in de meest brede betekenis. De auteurs komen beiden uit de lichamelijke en geestelijke gezondheidszorg en hebben hun interesse voor deze zorg uitgebreid tot een eigen praktijk als natuurgeneeskundig therapeut en doen van daaruit veel research naar de samenhang tussen lichaam en geest.

Vitaminen en mineralen maken deel uit van onze voeding en zijn belangrijk voor de gezonde opbouw en instandhouding van ons lichaam. Soms worden deze als preparaat toegevoegd. In dit lijvige boek (deel 1) worden dertig mineralen en tien vitaminen zeer uitgebreid besproken. Er wordt op de betekenis en uitwerking op zowel het lichaam als op de psychische gesteldheid van de mens ingegaan. Na een inleiding volgen paarsgewijs de mineralen en vitaminen, beschreven als manifestaties van yin en yang die elkaars antagonisten zijn. De beschrijving hiervan is steeds in dezelfde volgorde, nl. astrologisch symbool, mythologie, astrologie, tarot, stof als deelpersoonlijkheid, wetenswaardigheden, element, praktische toepassing en chakrawerking. Het boek is te zien als een naslagwerk voor degenen die als arts of therapeut werkzaam zijn en over informatie willen beschikken over de invloed van vitamine en mineralen op ons lichaam. Ook de geïnteresseerde leek zal hier veel informatie kunnen krijgen. De indeling van het boek is overzichtelijk. Slechts een enkele illustratie, tekeningetjes van de symbolen als ondersteuning van de tekst. Tot slot bronvermelding en adres van de uitgever.
Afbeeldingen
Hartsink , Truus . & André Schaap . [ isbn 9789069634593 ]  4723 - Vitaminen  en  Mineralen  .  Deel I . ( Spiegels van de ziel . ) Dit boek bevat het meest complete overzicht van de betekenis en de uitwerking van vitaminen en mineralen in het lichaam. Geheel nieuw en zeer aantrekkelijk is in dit boek dat de -
Hartsink , Truus . & André Schaap . [ isbn 9789069634593 ]  4723 - Vitaminen  en  Mineralen  .  Deel I . ( Spiegels van de ziel . ) Dit boek bevat het meest complete overzicht van de betekenis en de uitwerking van vitaminen en mineralen in het lichaam. Geheel nieuw en zeer aantrekkelijk is in dit boek dat de -
DE ESOTERIER Amstelveen

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel DE ESOTERIER.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Nieuwste boeken vanDE ESOTERIER

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren