Titel

Judo in Evolutie ( Volledige nieuwe judo-leergang . ) Judo kent een eeuwenlange traditie en generaties lang is de kennis en de leer stipt doorgegeven zo hoorde het zo was het goed en niet anders Aan Anton Geesink komt de eer toe dat hij na -

Schrijver
ISBN

9789022971819

Uitgever

Bruna

Prijs

15,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2905 - 1e dr 1971 - 160 p. - 243 foto`s - 520 gr. - 19,3 x 22 cm. - in nette staat .

Meer info
een ongeëvenaard judo carrière en in het bezit van een enorme kennis zich is gaan afvragen of het nu wel echt allemaal zo moest De nieuwe inzichten waar dit toe leidde een geheel nieuwe aanpak van het judo onderricht heeft hij neergelegd in dit boek Geesink toont aan waarom de reglementen te weinig bescherming bieden aan de judoka en hij bouwt een nieuw element in zijn leergang in de verantwoordelijkheid van tori en uke die hij tot in het wedstrijdjudo doorgevoerd wil zien De zo gecompliceerd lijkende technieken brengt Geesink terug tot de meest eenvoudige grondvormen Vanuit die grondvormen bouwt hij structuren op rond basistechnieken Maar slaat u het boek zelf open en zie wat nieuw is en wat vertrouwd
Afbeeldingen
Geesink , Anton . [ isbn 9789022971819 ] 2905 - Judo  in  Evolutie ( Volledige nieuwe judo-leergang . )  Judo kent een eeuwenlange traditie en generaties lang is de kennis en de leer stipt doorgegeven zo hoorde het zo was het goed en niet anders Aan Anton Geesink komt de eer toe dat hij na -
DE ESOTERIER Amstelveen

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel DE ESOTERIER.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Nieuwste boeken vanDE ESOTERIER

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren