Titel

De Twaalf Poorten naar de Ziel. ( Uw persoonlijk kompas naar innerlijke groei . ) Wat is ons levensdoel? Hoe kunnen we elk moment van het leven ten volle benutten? Hoe halen we het beste uit onszelf? De twaalf poorten verbeelden twaalf inzicht...

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789027462374

Uitgever

Het Spectrum .

Prijs

10,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

paperback in bijna als nieuwe staat - 3720 - 1e dr 1998 - 379 p - 540 gr. - 3,2 cm dik .

Meer info
- die ons helpen ons leven te veranderen in een spiritueel avontuur.
Uw persoonlijk kompas naar innerlijke groei
Dan Millman laat zien dat ieder mens meer mogelijkheden en talenten heeft dan hij gebruikt. Door een voor een de poorten door te gaan komen we tot beter inzicht in onszelf en onze omgeving. Dit versterkt je wil, leidt tot meer levenslust en een betere gezondheid. Bovendien vergroot het je mededogen, je perspectief en je gevoel voor humor, zodat je liefdevollere relaties krijgt en een gezondere relatie met je financi - wat ook nooit weg is. Spiritualiteit begint op de grond, niet ergens hoog in de lucht. De twaalf poorten vormen onze trap naar de ziel.
Een belangrijke bijdrage aan onze spirituele bewustwording door een van mijn lievelingsauteurs.' Dr. WAYNE DYER
Voor wie op zoek is naar meer betekenis en richting in het dagelijks leven.' Dr. JOHN GRAY
Dan Millman is de auteur van onder meer Het leven waarvoor je geboren bent. Al ruim twintig jaar geeft hij inspirerende lezingen.
Ga door de twaalf poorten op weg naar een spiritueel vervullend leven


De auteur, die ook 'De spirituele reis van de vreedzame krijger' schreef, presenteert twaalf inzichten (adviezen, recepten) om een begin te maken met een dagelijks leven als 'verlicht mens'. Zijn inzichten betreffen het ontdekken van je eigenwaarde en wilskracht, het zorgdragen voor je gezondheid en financiën, het denken relativeren en loslaten, vertrouwen op intuïtie, emoties accepteren, angsten en onze verdrongen negatieve kanten onder ogen zien, de kwaliteit van het seksuele leven verhogen, je hart openstellen en vanuit 'jezelf zijn' een bijdrage leveren waar anderen wat aan hebben. Goed ademen en ontspannen is een sleutelfactor. Zo wordt het leven een kunstwerk. We hoeven niet 'verlicht' te denken of ons verlicht te voelen; we moeten ons alleen maar verlicht gedragen, doen alsof we onzelfzuchtig in het 'hier en nu' leven, dan heeft ons gedrag een genezende werking op ons denken, onze emoties en onze omgeving. Het boek bevat veel leer-, bezinnings- of studievragen, een aantal instructies voor lichamelijke oefeningen en aanwijzingen om te mediteren. Bedoeld als "uw persoonlijke kompas naar innerlijke groei".
Afbeeldingen
Millman , Dan . ( Pakketpost . )  [ isbn 9789027462374 ]  3720 - De Twaalf Poorten naar de Ziel. ( Uw persoonlijk kompas naar innerlijke groei . ) Wat is ons levensdoel? Hoe kunnen we elk moment van het leven ten volle benutten? Hoe halen we het beste uit onszelf? De twaalf poorten verbeelden twaalf inzicht...
DE ESOTERIER Amstelveen

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel DE ESOTERIER.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Nieuwste boeken vanDE ESOTERIER

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren