Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
Titel

Slapen , waken en dromen

Schrijver
ISBN

9789073930087

Uitgever

Lakerveld 1993

Prijs

3,75(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Zeer nette paperback, 87 pag.

Meer info
De meeste mensen brengen een derde van hun leven slapend door. Geen wonder dus dat het mysterie van slapen, waken en dromen bijna iedereen fascineert. Zonder veel technische of psychologische uitweidingen voert prof. ar. Hilbert Kamphuisen ons rond in zijn vakgebied.
Waarom verdrinkt een dolfijn niet wanneer hij slaapt? Is acht uur slaap voldoende, of kunnen we eigenlijk best met minder toe? Dromen blinde mensen in beelden? Waarom slapen oudere mensen korter dan jonge? Wat zijn de gevolgen van chronisch slaaptekort?
Op deze, en zeer veel andere vragen geeft dit boek een voor iedereen begrijpelijk antwoord. Daarmee is Slapen, waken en dromen een boeiend werk, niet alleen voor de 20 tot 35 procent onder ons die aan slaapstoornissen leiden, maar voor iedereen die wel eens wil weten wat er in dat derde deel van zijn leven eigenlijk gebeurt.
Prof. dr. Hilbert Kamphuisen is als klinisch neurofysioloog verbonden aan de Rijksuniversiteit van Leiden. Hij geldt in Nederland als expert op het gebied van slapen en waken. Eerder verwierf hij publieke bekendheid met zijn experimenten tijdens poolexpedities. De auteur is tevens oprichter van de slaapkliniek in het Westeinde-ziekenhuis te Den Haag.
Afbeeldingen
Kamphuisen, Hilbert - Slapen  , waken en dromen
Ankerboek Uithuizermeeden

Algemeen antiquariaat. zie ook;
http://ankerboek.boekwinkeltjes.nl

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren