Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
Titel

Het Natuurlijke Voordeel . ( Groen management in de praktijk . )

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789022529379

Uitgever

De Boekerij ,2000

Prijs

3,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Nette paperback, 248 pag.

Meer info
Biologisch management in de praktijk
De kracht van een onderneming ligt voor een groot deel in haar personeel. Daarom moet elk bedrijf zorgvuldig omgaan met zijn belangrijkste kapitaal: haar medewerkers.
Het natuurlijke voordeel bevat de management-filosofie van Alan Heeks, die hij ontwikkelde op basis van inzichten uit de biologische landbouw. Door zijn ideeën toe te passen zal men enthousiaster en dus beter gaan werken.
In zeven begrijpelijke stappen legt Alan Heeks uit hoe een bedrijf optimaal kan presteren volgens deze management-filosofie. Net als bij de cycli in de natuur, is het bijvoorbeeld ook in het bedrijfsleven van belang het spreekwoordelijke voorjaar te kiezen voor nieuwe projecten, het zaaien van ideeën, maar dat er evengoed tijd moet zijn voor rust en reflexie: de winterperiode. Biologisch management heet deze nieuwe vorm van leidinggeven, die de mensen niet uitput, maar hen motiveert en ervoor zorgt dat zij - en de onderneming - floreren.
'Het natuurlijke voordeel is erg praktisch en geeft een arsenaal aan nieuwe mogelijkheden.' Paul Hawken
'Een verfrissende en vernieuwende kijk op de wijze waarop we werken binnen organisaties en de manier waarop we leven. Alan Heeks is een bijzondere man die niet alleen heeft geleerd van zijn eigen ervaringen, maar een manier heeft gevonden deze ervaringen als concept door iedereen te laten gebruiken.' Charles Handy in Management Today
'Past precies in de huidige tijdgeest.' Sunday Telegraph
Afbeeldingen
Heeks , Alan . - Het  Natuurlijke Voordeel . ( Groen management in de praktijk . )
Ankerboek Uithuizermeeden

Algemeen antiquariaat. zie ook;
http://ankerboek.boekwinkeltjes.nl

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren