Titel

De helende kracht van slaap- een praktische gids voor het natuurlijk slapen

Schrijver
ISBN

9789051216967

Uitgever

Tirion, 1997

Prijs

4,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

NIEUWE grote paperback, 158 pag.

Meer info
Samenvatting
De helende kracht van de Slaap biedt alle informatie voor een goede natuurlijke slaap. De volgende onderwerpen worden uitgediept: het slaapritme, de duur van een slaap en de rol van dromen. Vervolgens komen allerlei slaapproblemen en -stoornissen aan bod zoals: niet kunnen slapen, veelvuldige wakker worden gedurende de nacht, snurken, slaapwandelen, enzovoort. Er is tevens een speciaal hoofstuk over slaapproblemen bij kinderen.
Recensie(s)
Een gezonde nachtrust is voor iedereen bereikbaar, alhoewel één op de tien mensen (meer of minder) last heeft van slapeloosheid. Dit boek vertelt in vier hoofdstukken (Het wezen van de slaap; De wereld van de slapeloosheid; Het opwekken van een heilzame slaap; Genezingsmethoden) veel wetenswaardigs over slapen, slaapwandelen en dromen. In kleine kadertjes worden bepaalde begrippen uitvoeriger toegelicht en gekleurde tekeningen verlevendigen het geheel. Mensen die moeite hebben met het lezen van langere teksten, zullen dit boek waarschijnlijk eerder pakken dan het vergelijkbare 'En nu: lekker slapen!' van Elizabeth Scott (zie a.i.'s deze week). Hier ligt het accent wat meer op een psychologische benadering en worden sommige dingen wat uitvoeriger behandeld. De bibliografie aan het eind van het boek bevat uitsluitend Engelstalige titels, ook als de betreffende titel in het Nederlands verkrijgbaar is. Een register sluit het boek af.
(Biblion recensie, Alice Rusch.)
Afbeeldingen
Lavery, Sheila - De  helende kracht van slaap- een praktische gids voor het natuurlijk slapen
Ankerboek Uithuizermeeden

Algemeen antiquariaat. zie ook;
http://ankerboek.boekwinkeltjes.nl

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ankerboek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,4 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

9700 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren