Titel

Ontdek de kracht van Uw zesde zintuig- ontwikkel uw verborgen zintuig en leer gebruikmaken van: ingevingen, intuitie, voorgevoelens, toekomstvisioenen

Schrijver
ISBN

9789043807807

Uitgever

ZHU, 2001

Prijs

3,75(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Nette paperback, 158 pag.

Meer info
Er is de laatste jaren steeds meer interesse voor een totaalbeeld van de mens, en zo is ook de nieuwsgierigheid naar ons miskend zesde zintuig gegroeid. Ingevingen, voorgevoelens en toekomstvisioenen verliezen steeds meer hun eng imago. Veel mensen willen weten wat er achter dit fenomeen schuilt en vooral hoe we het praktisch kunnen gebruiken in ons dagelijkse leven. We kunnen dit zesde zintuig inderdaad leren activeren en daardoor niet alleen onze waarneming van de wereld verbreden, maar ook op een andere manier beginnen leven. Dit boek bevat verrassende informatie en praktische oefeningen. Het toont hoe u uw derde oog kunt openen en activeren, hoe u uw intuïtie traint, en hoe u deze waarnemingsvaardigheden in het dagelijkse leven als oriëntering kunt gebruiken.
Afbeeldingen
Martiny, Anita - Ontdek  de kracht van Uw zesde zintuig- ontwikkel uw verborgen zintuig en leer gebruikmaken van: ingevingen, intuitie, voorgevoelens, toekomstvisioenen
Ankerboek Uithuizermeeden

Algemeen antiquariaat. zie ook;
http://ankerboek.boekwinkeltjes.nl

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ankerboek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,4 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

9700 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren