Titel

Omvormtechniek [werktuigkundige productietechniek]

Schrijver
ISBN

9789039504666

Uitgever

Academic Service, 2003 2e druk

Prijs

9,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

NIEUWSTAAT grote paperback, 400 pag.

Meer info
Samenvatting
Serie werktuigbouwkundige productietechniek
Deze serie bestaat uit de volgende uitgaven:
1. Warnecke, Inleiding in de productietechniek
2. Tschätsch, Verspaningstechniek
3. Tschätsch, Omvormtechniek
4. Ramaekers, Omvormen van metalen.
Dit boek is bestemd voor gebruik in het eerste en tweede studiejaar HBO en TU werktuigbouwkunde.
Dit boek geeft een overzicht van de belangrijkste omvormtechnieken, alsmede van de machines en gereedschappen die daarbij gebruikt worden. De auteur wilde van dit boek vooral een praktijkgericht overzichtswerk maken. Door het opnemen van veel praktijk- en rekenvoorbeelden is hij daar zeker in geslaagd. De voordelen van de omvormtechniek ten opzichte van de verspaningstechniek zijn vaak evident: de omvormtechniek is vaak economischer; vaak betere mechanische eigenschappen bij omgevormde producten; spaarzamer gebruik van materiaal en energie (dus minder afval); bij de meer geavanceerde omvormtechnieken is tijdwinst te behalen. In een aparte docentenhandleiding zijn de uitwerkingen van een deel van de opdrachten opgenomen (gratis). Hoofdstukindeling
1 Inleiding - 2 Begrippen en grootheden uit de omvormtechniek - 3 Oppervlaktebehandeling - 4 Stuiken - 5 Walsen - 6 Schroefdraadwalsen - 7 Extrusie van discrete producten - 8 Profielextrusie - 9 Stempelen - 10 Hobben - 11 Matrijssmeden - 12 Duntrekken - 13 Staf- en draadtrekken - 14 Buistrekken - 15 Dieptrekken - 16 Dieptrekken zonder plooihouder - 17 Reliëfpersen - 18 Buigen - 19 Spaanloos snijden - 20 Precisiesnijden - 21 Grondslagen van omvorm- en ponsmachines - 22 Machinale hamers - 23 Schroefpersen - 24 Kruk- en excenterpersen - 25 Kniehefboompersen - 26 Hydraulische persen - 27 Bijzondere persen - 28 Werkstuk-, resp. materiaalaanvoersystemen - 29 Moderne ontwikkelingen bij omvormmachines en bij gereedschapswisselsystemen Bijlagen; Literatuurlijst
Afbeeldingen
Tschätsch, Heinz - Omvormtechniek  [werktuigkundige productietechniek]
Ankerboek Uithuizermeeden

Algemeen antiquariaat. zie ook;
http://ankerboek.boekwinkeltjes.nl

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ankerboek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,4 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

9700 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren