Titel

De koude manen Een onbekende das komt hen waarschuwen....]

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789024646579

Uitgever

Bosch en Keuning, 1988[in het Zuid-Engelse Wales drijgt de hele dassen populatie uitgeroeid te worden omdat ze een besmettingsgevaar zouden opleveren,

Prijs

3,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Zeer nette paperback met flappen, 258 pag. met zeer leuke illustraties.

Meer info
Samenvatting
a de konijnen, hazen en katten zijn de dassen aan de beurt om, op de vlucht voor de mens, een nieuw paradijs te vinden waar de diaspora ten einde zal zijn. De dassen hebben zich niet aan de regels van Thora en Talmoed gehouden, daarom worden zij gestraft, volgens hun denkwereld, en moeten op reis. Daar ook bij de dassen de eigen gelederen niet gesloten blijven, maar de invloed van de duivel zich doet gelden, zijn de moeilijkheden groot, het leed zwaar, en de psychologische depressies diep tijdens de dassen-exodus. Dat is de ene kant van dit verhaal. De andere kant stelt ons op de hoogte van de bewegingen van het dier 'mens', dat een dassen-verdelgingsprogramma op touw zet, ter bestrijding van een t.b.c.-epedimie onder het vee. Deze componenten maken het verhaal goed leesbaar en interessant.
Afbeeldingen
Clement, Aeron - De  koude manen Een onbekende das komt hen waarschuwen....]
Ankerboek Uithuizermeeden

Algemeen antiquariaat. zie ook;
http://ankerboek.boekwinkeltjes.nl

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ankerboek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,4 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

9700 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren