Titel

Topteams - vijf voorwaarden om een succesvol team te bouwen[ over teamwork- teambuilden- leiding geven

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789027480415

Uitgever

Het Spectrum, 2002

Prijs

4,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Nieuwstaat paperback, 132 pag.

Meer info
Samenvatting
Dit boek is een verfrissende aanwinst in de wereld van managementboeken en vertelt hoe teams succesvol kunnen zijn. Niet de theorie maar de praktijk vormt de leidraad.
TOPTEAMS begint met de voor iedereen herkenbare belevenissen van een (fictief) team. Aan de hand van dit verhaal geven de auteurs praktische aanwijzingen over hoe een goed team te bouwen. Deze handige lessen worden geïllustreerd met anekdotes over teams in het bedrijfsleven, overheid en gezondheidszorg. Met dit boek kunt u onmiddellijk aan de slag om van uw eigen team een Topteam te maken!
Afbeeldingen
Jongeneelen, Dave / Voss, Rob - Topteams  - vijf voorwaarden om een succesvol team te bouwen[ over teamwork- teambuilden- leiding geven
Ankerboek Uithuizermeeden

Algemeen antiquariaat. zie ook;
http://ankerboek.boekwinkeltjes.nl

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ankerboek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,4 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

9700 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren