Titel

Leesgids India- verhalen uit en over India

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789058311344

Uitgever

Sirene, 2004

Prijs

4,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Nette paperback, 222 pag., ISBN 9789058311344

Meer info
Samenvatting
Er is geen land ter wereld waar je zintuigen zo geprikkeld worden als in India - een palet van geuren, kleuren en indrukken. India herbergt eeuwenoude paleizen en religieuze tempelcomplexen, een uitgestrekte en ongerepte natuur - met serene taferelen aan de rivier de Ganges -, maar ook overvolle steden waar luidruchtige marktkooplui, toeristen in riksja's, mediterende yogi's en heilige koeien door elkaar heen krioelen. Een land vol extremen, waar arm en rijk, hindoes, boeddhisten, christenen en moslims samenleven in een kleurrijke smeltkroes.
In de LEESGIDS INDIA staan zowel verhalen van bekende Indiase schrijvers als V.S. Naipaul, Salman Rushdie, Krishnamurti en Arundhati Roy over de uiteenlopende facetten van hun veelzijdige land, als belevenissen van internationale reizigers als Eric Newby, William Sutcliffe, Josie Dew en Robyn Davidson. Eveneens bevat de LEESGIDS INDIA een inleiding in India's veelbewogen geschiedenis vol religieuze strijd en koloniale overheersing.
Afbeeldingen
div. - Leesgids  India- verhalen uit en over India
Ankerboek Uithuizermeeden

Algemeen antiquariaat. zie ook;
http://ankerboek.boekwinkeltjes.nl

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ankerboek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,4 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

9700 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren