Titel

Geestkracht en gezondheid

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9020243128

Uitgever

Ankh-Hermes, 1997 [ kanker hoeft niet fataal te zijn]

Prijs

3,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

ZEER NETTE paperback, ex- bibliotheekboek, geplastificeerd, strak boek, 288 pag.,ISBN 9789020243123

Meer info
Over kanker is al heel veel geschreven, maar aan de emotionele aspecten van de ziekte wordt over het algemeen weinig aandacht besteedt.In die leemte voorziet dr. Abraham Khazam met dit boek. De auteur gaat niet in op de vraag hoe normale cellen plotseling kankercellen kunnen voortbrengen, maar op de minstens zo belangrijke vraag waarom het lichaam ze hun gan laat gaan. Hij concentreert zich daarbij vooral op de emotionele toestand van kankerpatiënten.
Khazam stelt: 'De geest, die groter en beter is dan het lichaam, moet het de weg wijzen en het genezingsproces steunen.'

Dit boek is in de eerste plaats geschreven voor mensen die kanker hebben, maar ook bedoeld voor mensen die in hun directe omgeving met kanker te maken hebben
Ankerboek Uithuizermeeden

Algemeen antiquariaat. zie ook;
http://ankerboek.boekwinkeltjes.nl

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ankerboek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,4 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

9700 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren