Titel

Een visie op Jezus

Schrijver
ISBN

9789063180195

Uitgever

Novapress, 1980

Prijs

4,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Zeer nette paperback, 190 pag.

Meer info
Recensie(s)
Muggeridge is een britse journalist van grote bekendheid. Op latere leeftijd tot een levend geloven in Jezus gekomen, geeft hij in dit boek, een verzameling van enige artikelen en toespraken, verslag van de verrassende ontdekking als men de betekenis en bedoeling van het Evangelie gaat zien als een boodschap voor je leven. Enige grote denkers uit de geschiedenis illustreren zijn betoog, zoals Pascal, Kierkegaard. Het boek besluit met een interview, waarin de schrijver aantoont hoe vragen die bij lezers opkomen een eigentijds antwoord kunnen ontvangen. Een boek voor zoekers en twijfelaars. Het laat zich goed lezen door aandachtige krantenlezers.

(NBD|Biblion recensie, Ds. A.C. Hofland)
Afbeeldingen
Muggeridge, Malcolm - Een  visie op Jezus
Ankerboek Uithuizermeeden

Algemeen antiquariaat. zie ook;
http://ankerboek.boekwinkeltjes.nl

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ankerboek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,4 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

9700 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren