Titel

Antieke huishoudelijke apparaten

Schrijver
Uitgever

Moussault

Prijs

5,00

Bijzonderheden

gen., met verstevigde kaft (biebexempl.), 1977, met veel illustr. in kleur, goede staat

Aandacht! Boutenac

LET OP: VERZENDKOSTEN GELDEN OOK VOOR VERZENDING NAAR NEDERLAND
Bedankt voor uw Aandacht! voor mijn boekwinkeltje. Ik verkoop mijn boeken omdat ik hen een goede bestemming gun, nadat ik er zelf van genoten heb.
Ik streef ernaar uw bestelling binnen 24 uur te beantwoorden (u ontvangt van mij een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en mijn rekeningnummer bij de Rabobank in Nederland). Als u na 24 uur nog geen reactie op uw bestelling hebt gehad, kijk dan in uw spamfolder of in de map 'verwijderde items', en/of neem contact met me op via telefoon of SMS op nr. 0033601962616.
Zodra uw betaling bij mij binnen is wordt uw boek vanuit Frankrijk verstuurd (waardoor de verzendkosten over het algemeen lager zijn) . Dit duurt ca. 3-5 werkdagen.
Boeken worden goed verpakt verstuurd, door zoveel mogelijk gebruik te maken van mail-lite enveloppen of ze te beschermen met karton.

Als u twijfelt over uw bestelling, stel dan voor aankoop uw vragen en bestel dan pas. Want ook bij een annulering berekent boekwinkeltjes.nl gewoon commissie!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Aandacht!.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Aandacht!
  • Na uw bestelling ontvangen u en Aandacht! een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Aandacht! vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Aandacht! kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren