Titel

Kindergezang.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789023438274

Uitgever

De Bezige Bij, Amsterdam

Prijs

4,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1999; 146 pag.; paperback. (heel lichte gebruikssporen)

Meer info
In het eerste verhaal uit Kindergezang logeert een jongetje om duistere redenen bij een onbekende oom en tante in een kleurrijk, Vlaams dorp. Later herinnert hij zich bizarre en ingrijpende gebeurtenissen. Maar bedriegt zijn geheugen hem niet? Of bedriegt hij zelf de lezer? Wat is er werkelijk voorgevallen?
De hoofdfiguren van dit boek trachten iets te bereiken of te begrijpen en komen niet uit waar ze willen. Al dwalend botsen ze op hun lichaam, dat onbekend lijkt, en misschien bedreigd is - of bedreigend. Die confrontatie kan wrang zijn; soms voert ze naar bijna luchtige nuchterheid, en naar een keuze voor gewoon en ondramatisch leven.
Kindergezang gaat niet over onderwerpen, het geeft vorm aan obsessies. Dat gebeurt op een beeldende en intense manier. Al zijn de personages geneigd tot bespiegeling, ze blijven heel dicht bij concrete ervaringen. Daardoor worden de verhalen helder en meeslepend.
De boekenzolder Sellingen

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

Alle boeken van De boekenzolder

Deze boekwinkel is aanwezig op de boekenmarkt in Deventer op 04-08-2024


Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren