Titel

Boek van de landschappen. Nederlandse provincies op hun mooist.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789012128681

Uitgever

Sdu Uitgevers, Den Haag

Prijs

7,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

-; 2008; 106 pag.; Foto's: Jan Zeeman, gebonden.

Meer info
Het is er altijd mooi, en soms ontzettend heet. Zon en luwte kunnen de temperatuur opstuwen tot 60 graden Celsius. Maar Kootwijkerzand wordt niet alleen gekenmerkt door hitte, het heet ook het grootste stuifzandgebied van Europa te zijn. Het daarnaast gelegen Kootwijk is het kleinste dorp van Gelderland en Radio Kootwijk zit met een lege kathedraal waar een bestemming voor moet worden gevonden. Een klein stukje Veluwe met een grote historie.
Zo begint het verhaal over het Veluws landschap in het 'Boek van de Landschappen', de provincies op hun mooist, een uitgave van het Interprovinciaal Overleg (IPO) en Sdu Uitgevers. Op 27 september zijn de eerste twee exemplaren in Kootwijk aangeboden aan de ministers Cramer (VROM) en Verburg (LNV).

In het 'Boek van de Landschappen' staat uit iedere provincie één landschap centraal. De journalisten Cees Stolk en Harry Weites wandelen en fietsen door de verschillende gebieden en geven hun impressies weer. Daarnaast is er een artikel over elk landschap dat de beleidspraktijk beschrijft laat zien dat provincies werken aan de kwaliteit en diversiteit van het landschap. Fotograaf Jan Zeeman heeft daar prachtige foto's bij gemaakt.
De boekenzolder Sellingen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10700 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren