Titel

Liefdeshalve. gedichten. genummerd en gesigneerd.

Schrijver
ISBN

9789022322147

Uitgever

"Antwerpen; Manteau;

Prijs

6,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2007; 1e druk; 83 pag.; paperback; is nieuw; dit is nummer 200 van de 350.

Meer info
Na de bundels Stuk geluk en Uitgepuurd komt Rudi Hermans met een bundel gedichten over het universele thema van de liefde. Met een onwaarschijnlijke rijkdom aan beelden en een virtuoze beheersing van de taal weet Rudi Hermans de lezer te verleiden en hem vele gelukkige momenten te bezorgen.
Zijn gedichten vragen het om hardop gelezen te worden en al bij de eerste lectuur blijkt de bezwerende kracht van de taal en de rijkdom van de reflectie, die het watermerk vormen van Hermans’ schrijverschap.
Rudi Hermans schrijft naast poëzie romans en novellen, zowel voor jongeren als voor volwassenen. Als dichter debuteerde hij in 2005 met Stuk geluk. Zijn poëzie is even trefzeker als authentiek en doorleefd.
De boekenzolder Sellingen

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren