Titel

Omdat hij mijn vriend was.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789078616023

Uitgever

Van Halewyck

Prijs

8,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2007; 208 pag.; Gebonden met omslag. 1e W.O.

Meer info
Wenen aan het begin van de twintigste eeuw. De Oostenrijks-Hongaarse dubbelmonarchie loopt op haar laatste benen. Twee jonge mannen, August Kubizek en Adolf Hitler, worden vrienden. In een achterafkamertje van een armetierige woonkazerne en in de loopgraven van de Groote Oorlog raakt Hitler overtuigd van zijn grote gelijk. Kubizek lijkt voor altijd een verre toeschouwer te zullen blijven. Maar wanneer de waanzin beide hoofdrolspelers samenbrengt in Bayreuth, verandert de geschiedenis. Legt de zachtmoedigheid het alweer af tegen het fanatisme? Feiten en fictie vechten in deze roman hun eigen oorlog uit. Over hoe het was en had kunnen zijn.
De boekenzolder Sellingen

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren