Titel

Man voor mijn vrouw. roman

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789029073738

Uitgever

Meulenhoff, Amsterdam

Prijs

3,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2003; 222 pag.; paperback.

Meer info
Wie doet dat nu, een contactadvertentie plaatsen voor zijn eigen vrouw? Daniel doet het. Uit de vierentwintig brieven die hij ontvangt, selecteert hij zorgvuldig zijn opvolger, een nieuwe man voor Vera.
In Man voor mijn vrouw ontrolt zich zo het intrigerende verhaal van twee mannen en een vrouw die elk hun redenen hebben om zich te laten meeslepen in een verwoestende ménage à trois. Hoewel de drie aanvankelijk menen hun lot in eigen hand te hebben, blijkt het verloop van hun relatie voor geen van hen te voorspellen. Tijdens een gezamenlijke vakantie in Frankrijk komt het tot een confrontatie. Met rake observaties en in tintelende zinnen toont Nol de Jong de ongenaakbaarheid van geliefden en de vernietigende kracht van jaloezie.
De boekenzolder Sellingen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10700 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren