Titel

Zuid, noord - zuid, noord. Een roman in drie verhalen.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789029564106

Uitgever

De Arbeiderspers, Amsterdam Antwerpen

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2006; 197 pag.; paperback.

Meer info
Zuid, noord-zuid, noord is een roman in drie verhalen. Een jonge schoonmaakster, een homoseksuele accountant en een houthakker vormen de hoofdpersonages van dit boek. In kort bestek brengt Mehendale de werelden van zijn personages op een indringende wijze tot leven. We reizen van het gespleten ambassademilieu in een Afrikaans land naar het verveelde uitgaansleven in een westerse hoofdstad, en van een door geweld geteisterde regio in de tropen naar het verstilde winterse platteland in het noorden. Mehendale weet in een krachtige, ongekunstelde stijl een meeslepend verhaal te vertellen waarin actuele thema's als vervreemding, narcisme, vernedering en xenofobie worden behandeld. Een rijk boek, en een tragisch boek, met vaart en compassie geschreven.
De boekenzolder Sellingen

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren