Titel

Het huis van de lijster.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789038874494

Uitgever

Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam/Antwerpen

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2000, 234 pag.; paperback. Naamstempel op schutblad.

Meer info
Louise van Regemortel heeft een leven vol liefde achter de rug. Onbaatzuchtige liefde. Liefde die niet buigt voor tegenslag en verdriet. De hoogbejaarde Louise krijgt plots een laatste kans te schitteren in haar glansrol: de oermoeder die alles en iedereen bijeenhoudt. Op het moment dat de familie Van Regemortel uit elkaar dreigt te vallen komen vier generaties samen in het huis van Louise. Terwijl zoon Ward, kleindochter Marjan en achterkleindochter Sol weifelend hun eigen identiteit trachten te vinden, staat Louise in het middelpunt van hun kleine verhalen over groot leed. Louise fleurt op en zal nog één keer de weerbare en zelfbewuste vrouw zijn die ze voor haar hersenbloeding is geweest. In haar wankele geheugen gaat ze op zoek naar haar eigen geschiedenis die onlosmakelijk is verbonden met haar huis. De eenvoudige burgerwoning is een haast mythische ankerplaats, een onuitputtelijke bron van geborgenheid en herinneringen. in het relaas van deze Antwerpse familie vloeien verleden en heden moeiteloos samen.
De boekenzolder Sellingen

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren