Titel

Vanuit nergens met liefde

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789022315477

Uitgever

Manteau Antwerpen

Prijs

4,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2000; 238 pag.; paperback.

Meer info
Op een dag staat de vijftienjarige Rico oog in oog met de bedwelmende Marion. Voor haar wil hij de afkeuring van zijn omgeving best trotseren. Hij onderneemt aandoenlijke pogingen om een verhouding te beginnen. Aanvankelijk ondervindt hij van zijn jioe-jitsoesensei. Als blijkt dat die andere prioriteiten heeft, staat Rico er weer alleen voor. De confrontatie met de wetten van liefde, zoals die heersen in de wereld van de volwassenen, maakt hem radeloos. Terwijl Rico zijn liefde voor Marion koestert, levert Marions moeder een wanhopig gevecht om te proberen te redden wat rest van de relatie met haar overspelige man. Met ervaringen uit beide werelden wordt Rico langzaamaan volwassen.
De boekenzolder Sellingen

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren