Titel

De zondagsleraar.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789038867779

Uitgever

Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam

Prijs

4,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2001; 155 pag.; paperback.

Meer info
Na een verblijf in het buitenland komt de hoofdpersoon uit 'De zondagsleraar' haar vroegere leraar Leon Sebastiaan weer tegen. Tijdens het gesprek met hem ziet zij schrijnend helder het broze staketsel van de groep leerlingen die hij op zondag lesgaf en hoe die groep langzaam uit elkaar viel. Flarden van vroegere gesprekken, discussies, herinneringen, ontboezemingen en conflicten wisselen elkaar af en scheppen het beeld van strijdbare jonge mensen die koppig proberen hun lot in eigen handen te nemen. 'De zondagsleraar' is geen roman over school. Het is de ontnuchterende geschiedenis van Leon Sebastiaan, 'zijn' kinderen en hun onvermogen om elkaar te begrijpen. 'Aan de wilde kant' - het vorige boek en het debuut van Liesje Schreuders - werd alom positief ontvangen: Het is knap hoe zij aan het autobiografische een vleug universaliteit heeft weten te verlenen
De boekenzolder Sellingen

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren