Titel

De verdwijning van Eva Zomers.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789050188005

Uitgever

Balans

Prijs

4,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2006; 312 pag.; paperback.

Meer info
Marga, een jonge Nederlandse vrouw, schrijft in Parijs de biografie van de Vlaamse schrijfster Eva Zomers, die in 1968 op geheimzinnige wijze verdween. Lucien, een eenzame oude kunstenaar, schildert steeds opnieuw hetzelfde Italiaanse echtpaar. De schrijfster en de schilder, die elkaar dagelijks tegen het lijf lopen, overwinnen hun antipathie voor elkaar en worden vrienden. Ondanks grote verschillen in leeftijd en achtergrond hebben ze meer met elkaar gemeen dan ze konden vermoeden. Geleidelijk raakt Marga in de ban van Lucien, en andersom.
Voor Marga is het oplossen van het raadsel rond Eva Zomers een persoonlijke uitdaging. Als zij de schilderijen van Lucien ontdekt, komt er een mysterie bij: waarom heeft hij een halve eeuw lang twee mensen geschilderd in de opeenvolgende fasen van hun bestaan? Wie zijn zij? Hoe meer Marga ontdekt, hoe meer parallellen ze bespeurt met haar eigen zoektocht.
In deze beeldrijke roman worden verschillende verhaallijnen op verrassende wijze met elkaar verbonden en de mysteries – die de personages voortstuwen – worden geleidelijk ontrafeld. De verdwijning van Eva Zomers is een roman over liefde, inspiratie en de kracht van de verbeelding.
De boekenzolder Sellingen

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren