Titel

Vier vrouwen.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789025498344

Uitgever

Contact Amsterdam/Antwerpen

Prijs

4,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2000, 127 pag.; paperback, naam op schutblad.

Meer info
Hoewel pas vijfendertig bevindt boekhandelaar Max Wijngaard zich in een heuse midlife-crisis. Zelf kind van gescheiden ouders worstelt hij met zijn vaderschap, zijn rol als echtgenoot, zoon en broer, en met het leven in het algemeen. Hij zoekt zijn heil bij de twintigjarige Tessa, die hem beter lijkt te begrijpen dan wie ook. Terwijl zijn familie deze vriendschap met argusogen bekijkt, raakt Max langzaam maar zeker de greep op zijn leven kwijt.

Melancholie en vraagtekens domineren zijn belevingswereld. Om aan zichzelf te ontsnappen neemt hij steeds vaker plaats in het publiek voor wie hij zijn leven speelt. Niet altijd is hij gelukkig met wat hij ziet, maar de regie in eigen hand nemen blijkt onmogelijk.

Pas als zijn vader plotseling overlijdt en zijn moeder niet op de begrafenis verschijnt, weet hij wat hem te doen staat.
Vier vrouwen is het verhaal over een zoektocht, over het onzekere leven en over verlangen naar vroeger. In een sobere, doeltreffende stijl beschrijft Van der Ploeg een beslissende episode uit het leven van Max Wijngaard, een eenzelvige tobber met een verfijnd gevoel voor het absurde.
De boekenzolder Sellingen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,3 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10900 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren