Titel

Blauwe duivels ; enige andere verhalen

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789063064082

Uitgever

Leuven; Davidsfonds;

Prijs

6,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2000; z.d.; 148 pag.; linnen, gebonden met stofomslag; Ongelezen, naamstempel op schutblad.

Meer info
Was Nannerl Mozart (de zus van...) echt de eerste liefde van de jonge burggraaf van Valmont? Waarom krijgt het tienermeisje Helga Cooreman het aan de stok met het leven en de liefde in die moeilijke jaren zeventig? Hoe helpt een pluk haar, gekleefd in een fotoalbum, een journalist om van zijn vriendin af te komen? Wat bezielde Hendruk Conscience om zijn twee succesromans te herwerken? Hoe verzinkt Jeanneke, een volksvrouw uit Borgerhout, in het diepe moeras van vreemdelingenhaat? Waar is Aagje gebleven en wat heeft deze vrouw van doen met een pas ontdekt 15de-eeuws uurwerkmechanisme?

De personages van Jan Lampo zijn zeker geen helden. Soms leggen ze veel moed aan de dag - of is het de moed der wanhoop? Verlangen en verlorenheid, en een zoektocht naar de identiteit tekenen hun leven.
De boekenzolder Sellingen

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren