Titel

Aphinar, een romantische tragedie.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789029078696

Uitgever

J.M. Meulenhoff

Prijs

6,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2007; 355 pag.; paperback.

Meer info
Vloekend en tierend rijdt Bart de Bard van Amsterdam naar zijn geboortedorp – in z'n achteruit, want vooruit wil zijn Fiat niet meer. Jaren eerder beleefde hij in een sprookjesachtig dorp op de Domrechtse Heuvelrug zijn eerste grote liefde voor Roos. Bart droomde ervan een groot acteur te worden, Roos wilde naar de hotelschool om haar leven te kunnen doorbrengen in schitterende grand hotels. Maar de tijd slaat vele wonden: de liefde raakte gecorrumpeerd en de grote dromen spatten uiteen.
Om Roos te vergeten is Bart verhuisd naar Amsterdam. Maar vergeten lukt niet. Zoals hij zelf constateert: 'Je kunt jezelf maar één keer weggeven.' Er rest hem niets anders dan het verleden opnieuw in herinnering te roepen.
Martijn Knol wisselt woedende Céline-achtige monologues intérieurs – hard en ritmisch – af met een even sensueel als ontluisterend liefdesverhaal vol knipogen naar Nabokov en andere literaire helden. Zijn ongekende taalvirtuositeit doet de roman schokken en vloeien, sprankelen en gloeien.
Aphinar is een muzikaal en beeldend boek over liefde en vergankelijkheid, ijdelheid en eerzucht, theater en taal en over het onvermogen van de kunst om werkelijk te troosten.
De boekenzolder Sellingen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,3 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10900 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren