Titel

Scènes uit een stiefgezin. Rreality-roman

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789063052751

Uitgever

Archipel, Amsterdam - Antwerpen

Prijs

4,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2007; 136 pag.; paperback.

Meer info
Op een dag realiseerde ik me opeens dat ik moedwillig had gekozen voor een bestaan als permanente oppas van de kinderen van mijn lief. Dat inzicht overviel me om halfnegen op een dinsdagochtend. Ik had net Arthur en Belle naar school gebracht en trof thuis de ontbijttafel aan als een schilderij van Karel Appel. Karin heeft een hectisch liefdesleven achter de rug wanneer ze weduwnaar Victor ontmoet. Ze zwicht pas echt voor hem als ze zijn jonge kinderen leert kennen - diep weggestopte moedergevoelens blijken opeens springlevend. Vriendin Rosa waarschuwt haar voor de valkuilen van het stiefmoederschap, maar dat weerhoudt Karin niet van een huwelijk met Victor. Haar leven ondergaat een totale metamorfose als ze haar vrije leventje inruilt voor een bestaan als werkende stiefmoeder. Gaandeweg realiseert ze zich dat al haar optimistische plannen met haar stiefgezin in de praktijk niet blijken te werken. Ze overweegt haar bestaan te ontvluchten als ze beseft dat ze is geworden waar Rosa haar steeds voor heeft gewaarschuwd: de boze stiefmoeder uit de sprookjes.
Scènes uit een stiefgezin is een herkenbaar maar ook confronterend boek over het verwarrende leven van een hedendaags stiefgezin. Met veel humor schetst de schrijfster een eerlijk en emotioneel portret van een zelfbewuste, werkende vrouw die houdt van een man met kinderen uit een eerdere relatie.
De boekenzolder Sellingen

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren