Titel

Bad in een boek - Friekies. Zijn rare mensen, gekke beesten, buitenaardse wezens, digitale hersenspinsels.......?

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789054613220

Uitgever

Bakermat, Mechelen.

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2002, 60 ppp. Gebonden. Illustraties: De kinderen van de Wereldschool.

Meer info
Een bad in een boek. Friekies.
Dit boek is heel bijzonder. Het is gegroeid uit de fantasie van kinderen en dat maakt het echt uniek.
‘Lezen is leuk’, weten de kinderen van de Antwerpse Wereldschool. Zij gingen dan ook in hun eigen leefwereld op weg om zelf een boek te maken. Ze kozen het thema ‘anders zijn’ en bedachten het hoofdpersonage FRIEKIE. De kinderen schreven de verhalen, zij maakten de illustraties en knutselden ‘echte’ Friekies op ware grootte. Het project, waar ook een interactieve tentoonstelling bij hoort, zal doorreizen van school naar school.
Dit prachtige cadeauboek laat mensen inzien dat, als iedereen respect zou hebben voor elkaars ‘anders zijn’, de wereld een betere plek zou worden om in te leven. Mensen verschillen omwille van culturele, taal- en sociaal-culturele achtergrond, maar ook in fysiek geslacht, leeftijd, eigen voorkeuren en karakters. Allemaal zijn ze verschillend en dat is juist heel boeiend. Anders zijn is leuk!
De boekenzolder Sellingen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,3 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10900 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren