Titel

Reis naar Vallentgod. gedichten

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789021467207

Uitgever

Em. Querido's, Amsterdam

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2000; 1e druk; 70 pag.; paperback.

Meer info
Reis naar Vallentgod is minder strak samengesteld dan we van Chris Honinghs bundels. Wel zijn er vier afdelingen, maar daarbinnen hanteert de dichter een vormenscala dat de zeer diverse inhoud lijkt te weerspiegelen. Zo heeft de wereldboom Yggdrasil een verticaal langgerekte vorm en bestaat een zonsondergang, uit een soort wolkenflarden. De treffend simpele gedichten die de eerste schreden van de cinematografie begeleiden steken in een eenvoudig gewaad. De dromen van honden/wolken natuurlijk episodisch van stijl. Ongekende, nieuwe werelden van inhoud/vorm, zoals altijd bij Honingh goed voor telkens iets andere, net niet uit een andere bron gekende sensaties.
De boekenzolder Sellingen

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september is De Boekenzolder afwezig. Op zaterdag worden alle bestellingen op volgorde van binnenkomst afgehandeld.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10700 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren