Titel

Ben jij Engel.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789029562614

Uitgever

De Arbeiderspers, Amsterdam Antwerpen

Prijs

4,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

; 2005; 1e druk; 144 pag.; paperback.

Meer info
Het is ongedwongen leven van de naamloze ik-verteller, een jonge student nog, verandert op slag wanneer hij voor het eerst de oogverblindende jonge vrouw ontmoet met wie hij een uiterst eigenaardige relatie gaat onderhouden. In ruil voor volstrekte kuisheid geeft zij hem toestemming haar leven te nemen op haar achtentwintigste verjaardag. Obsessie en onderwerping, onrust en verlangen zijn het gevolg van deze macabere eed. Niet hij maar zij zoekt echter steeds meer toenadering en (lichamelijke) intimiteit en trekt zelfs bij hem in. De jongen blijkt niettemin in staat zijn zedelijke zuiverheid te behouden. Maar op zeker moment, niet lang voor de bewuste achtentwintigste verjaardag, is de vrouw die hij steeds 'mijn meisje' noemt, zwanger.
De boekenzolder Sellingen

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren