Titel

Aarde.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789044508147

Uitgever

De Geus

Prijs

4,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2006; 127 pag.; Gebonden met stofomslag.

Meer info
Een meisje moet alleen verder nadat haar grote liefde is omgekomen bij de ontploffing van zijn auto. Ze wil groots en meeslepend leven en laat zich verleiden door een oudere man. Hij neemt haar mee naar diners, steden en mooie landen.
Een jonge vrouw heeft een kantoorbaan. Ze doet haar werk, houdt een opdringerige collega op gepaste afstand en denkt ondertussen alweer vooruit over de organisatie van het huishouden. En ze voelt zich daar goed bij.
Zal het geluk dan toch dicht bij huis te vinden zijn?
De boekenzolder Sellingen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,3 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10900 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren