Titel

De Rijzende Zon.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789050003933

Uitgever

Vassallucci, Amsterdam

Prijs

6,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2002; 422 pag.; vertaling Maarten Polman; gebonden met stofomslag.

Meer info
De Rijzende Zon is het verpletterende romandebuut van een Schotse auteur: in 1698 vertrok het schip De Rijzende Zon op een missie naar Panama, waar de passagiers een kolonie wilden stichten. Met hun vertrek vervloog ook de hoop van Schotland ooit te kunnen concurreren met grootmacht Engeland. De tragische lotgevallen aan boord worden op niets en niemand ontziende wijze vastgelegd door de chef bevoorrading, Roderick Mackenzie, een ambitieuze jongeman die over lijken gaat. Terwijl Mackenzie steeds meer verstrikt raakt in de intriges aan boord, gaat De Rijzende Zon ten onder aan regen, modder en ziekten...
Gebaseerd op een waar gebeurd verhaal, is De Rijzende Zon een prachtige historische roman over de kronkelige geest van een land dat ten onder gaat aan haar ambities.
De boekenzolder Sellingen

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september is De Boekenzolder afwezig. Op zaterdag worden alle bestellingen op volgorde van binnenkomst afgehandeld.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10700 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren