Titel

Medusa Blues.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789029076753

Uitgever

J.M. Meulenhoff

Prijs

7,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2006; 399 pag.; paperback.

Meer info
Ooit was de toekomst voor Stefania fiëstarood, schelpenroze, graffitigeel en chroomblauw van kleur. Ze was een kind van de jaren zeventig. Maar sinds ze haar vader had leren kennen, voelde ze zich Italiaanse en wilde ze ook in Italië wonen. Tijdens het filmfestival van Venetië wordt ze verliefd op een Italiaanse journalist en ze volgt hem naar Rome.
Daar loopt ze aan het begin van het boek, op het Piazza del Popolo, bij de fontein. Wilde lokken vallen om haar hoofd, als bij Medusa. Om haar heen dringen de Italianen zich op. Gelukkig ontmoet Stefania algauw twee leeftijdgenootjes, die ook aan de noordelijke kou zijn ontsnapt, de Noorse Mette en een Brabants gymnasiummeisje dat vroeger non wilde worden. Wat volgt is het wervelende verhaal van drie meisjes in Rome, tegen de achtergrond van een historische periode in de Italiaanse geschiedenis, de tijd van de Schone Handen. Met veel humor, een eigenwijze stijl en een goed oog voor excentriciteit volgt Simona Moroni in Medusa Blues de drie avonturiersters in een land dat - net als zij - zich van zijn zonden wil verschonen. 'Italië zou ondergedompeld worden en bovenkomen, met een blinkend geweten, witter dan wit.'
De boekenzolder Sellingen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,3 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10900 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren