Titel

Jennie, de vrouw achter de Churchills.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789010014184

Uitgever

Elsevier, Amsterdam/Brussel

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1975; 272 pag.; vertaling Adelaide van Loon; paperback. Naam op schutblad.

Meer info
Brieven van de beeldschone Jennie Jerome, gehuwd met Lord Randolph Churchill en bekend als de moeder van Winston Churchill. Alles wat in haar stormachtige leven gebeurde - na de dood van Randolph Churchill hertrouwde zij nog tweemaal - zette zij op papier. Gelukkig zijn veel van haar brieven bewaard gebleven. In dit boek is een groot deel van haar drukke correspondentie aan familie, vrienden en minnaars door kleinzoon Peregrine Churchill bijeengebracht. Julian Mitchell maakte van dit materiaal een script voor de televisieserie Jennie, Lady Randolph Churchill. Deze authentieke vaak ongepubliceerde brieven geven een levendig beeld van Jennie zelf, haar omgeving en de Engelse society kringen omstreeks het einde van de negentiende en aan het begin van de twintigste eeuw.
De boekenzolder Sellingen

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september is De Boekenzolder afwezig. Op zaterdag worden alle bestellingen op volgorde van binnenkomst afgehandeld.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10700 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren