Titel

Kinderen van de glasnost.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789068012644

Uitgever

De Prom

Prijs

6,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1991, paperback, 280 pag.; vertaling J. en H.m. Verheydt.

Meer info
Tot nu toe hebben de politieke en economische aspecten van de Russische glasnost en perestrojka in Nederland de meeste aandacht getrokken. Toch heeft de liberalisering ook op het gebied van kunst en amusement veel invloed uitgeoefend. De Moskouse journalist Artemy Troitski, kenner van de Russische rock- en jeugdcultuur, geeft in dit boek aan de hand van interviews tien portretten van jongeren, die een prominente rol hebben gespeeld in de opkomst van onofficiële kunstvormen als rock, experimentele muziek, design, radicale mode en andere kunstvormen. Velen moesten in de tijd van Brezjnev een ondergronds bestaan leiden. Nu is hun kunst niet langer taboe. Het boek geeft een goed beeld van de ontwikkeling van de non-conformistische kunst en de moderne levensstijl in de Sovjet-Unie. Bovendien is (in 48 blz.) een 'who is who' van honderd belangrijke Sovjetkunstenaars opgenomen. Geïllustreerd met veel foto's. Over dit onderwerp is in Nederland slechts weinig gepubliceerd.
De boekenzolder Sellingen

Van 3 oktober tot en met 6 oktober is De Boekenzolder afwezig. Op vrijdag 7 oktober worden alle bestellingen op volgorde van binnenkomst behandeld.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10300 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren