Titel

Kentering. Verhalen

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789024244843

Uitgever

J.H. Kok - Kampen

Prijs

3,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1988; 123 pag.; paperback.

Meer info
Vier verhalen en een gedicht van de uit Hongarije afkomstige dichteres Anna Vali. De verhalen zijn geschreven in een levendige stijl met veel dialogen. Twee hiervan hebben betrekking op de relatie van de hoofdfiguren met hun vaderland Hongarije, de positie van de joden daar en de problemen van emigranten. De hoofdfiguren maken allen een proces van zelfbevrijding door en worden zich bewust van nieuwe mogelijkheden in hun leven. Anna Vali werd in Boedapest geboren en promoveerde daar in de sociale wetenschappen. In Nederland studeerde zij medicijnen en specialiseerde zich voor zenuwarts.
De boekenzolder Sellingen

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september is De Boekenzolder afwezig. Op zaterdag worden alle bestellingen op volgorde van binnenkomst afgehandeld.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10700 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren