Titel

De goudwaterbron.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789023409755

Uitgever

Amsterdam; De Bezige Bij;

Prijs

3,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1986; 1e druk; 268 pag.; BBLiterair; paperback; leesvouw in rug.

Meer info
Het verhaal speelt zich af in Belgie tijdens en na de Tweede Wereldoorlog. Adri en Vanessa ontdekken een ven met goudkleurig water. Ze laten er een villa bij bouwen die ze, samen met twee vriendinnen, exploiteren als kuurbad. De gasten zijn hoge politici, rijkaards en sportmensen. Het plezier gaat er voor Adri wat af, als de problemen hem over het hoofd dreigen te groeien. Een ramp met chemisch afval maakt een eind aan het kapitalistische leventje van Adri en Vanessa. Ze gaan op een flatje wonen. De structuur van deze lange vertelling is zeer los: veel korte episodes. Flash backs informeren over het verleden van de hoofdpersonen. De psychologische tekening is oppervlakkig. Enige diepte krijgt het geheel door de, overigens subtiel tot uiting gebrachte, maatschappijkritiek. Onverhulder is de erotiek.
De boekenzolder Sellingen

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september is De Boekenzolder afwezig. Op zaterdag worden alle bestellingen op volgorde van binnenkomst afgehandeld.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10700 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren