Titel

The party edition / de lekkerste powerfood recepten van Rens Kroes voor verjaardagen, feestjes en diners met familie & vrienden

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789000355747

Uitgever

Spectrum

Prijs

8,00

Beschikbaar

12 exemplaren

Bijzonderheden

2017, 192pp, Gebonden, Nieuw

Meer info
Ieder bijzonder moment moet je vieren

Feesten en fijne momenten vieren hoort bij het leven! Of je nu jarig bent of een BBQ op het strand organiseert: soms wil je de teugels laten vieren en genieten van rijke gerechten.

Rens Kroes brengt alweer haar vierde boek uit! Op veler verzoek van haar fans met ‘feest’ als thema. Ze laat je in deze prachtige uitgave zien hoe je heerlijke taarten bakt, hartige hapjes maakt, dinertjes bereidt, de lekkerste drankjes serveert en hoe je met je familie en vrienden volop kunt feesten. Of je nu een party-moment met zijn tweeën beleeft of met twintig man.

Alle gerechten, hartig of zoet, passen in de voedingswijze van Rens, maar ze zijn uitgebreider en vooral: feestelijker! Voor alle momenten waarop je jezelf en je naasten extra wilt verwennen.
Afbeeldingen
Kroes, Rens - The party edition / de lekkerste powerfood recepten van Rens Kroes voor verjaardagen, feestjes en diners met familie & vrienden
Kroes, Rens - The party edition / de lekkerste powerfood recepten van Rens Kroes voor verjaardagen, feestjes en diners met familie & vrienden
Fam. Koster Uithoorn

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Fam. Koster.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Fam. Koster
  • Na uw bestelling ontvangen u en Fam. Koster een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Fam. Koster vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Fam. Koster kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10600 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren