Titel

Manifestatie & Resonantie / over energie en bewustzijn

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789085484905

Uitgever

GigaBoek

Prijs

19,95

Beschikbaar

100 exemplaren

Bijzonderheden

2022, 206pp, paperback

Meer info
Hoewel we als mens dagelijks van alles manifesteren en met energie resoneren, zijn we ons dit niet altijd bewust. Dit boek geeft je kennis en inzicht over bewustzijn, energie en materie.
In dit boek ga je met name kijken naar de principes van manifestatie en resonantie en hoe je die bewust kunt hanteren.
Ik ben sinds 2010 werkzaam als energetisch therapeute (healer), coach, docente en auteur, met als specialisaties hoogsensitiviteit en stressbeheersing. Ik werk vanuit holistische en energetische principes om mensen op hun pad van persoonlijke en spirituele ontwikkeling te helpen. Deze principes helpen je om beter met je dagelijkse leven om te gaan, om het spirituele en het alledaagse met elkaar te verenigen.
Je maakt in dit boek eerst kennis met de theoretische begrippen in relatie tot manifestatie en resonantie. Daarna kijken we naar de dagelijkse praktijk: hoe zorg je dat je veel bewuster werkt met energie dan je tot nu toe deed. Vervolgens behandelen we de verschillende spirituele wetten waarop dit boek is gebaseerd.
Ik heb dit boek eerder gebruikt als cursusboek, waarbij cursisten persoonlijk werden begeleid. Ik heb gemerkt dat het boek prima voor zelfstudie geschikt is.
Ik hoop dat je de geboden informatie gaat gebruiken om een gelukkig en vervuld leven voor jezelf te creëren.
Veel succes!
Renée Merkestijn
Afbeeldingen
Merkestijn, Renée - Manifestatie & Resonantie / over energie en bewustzijn
GigaBoek Hoofddorp

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel GigaBoek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GigaBoek
  • Na uw bestelling ontvangen u en GigaBoek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GigaBoek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GigaBoek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren